Cenovnik

Uverite se i sami u najbolju uslugu uz besplatan transfer do i od terminala.

Bez obzira na dužinu boravka cena po započetom danu je fiksna i bez skrivenih troškova.

250 RSD dnevno

Cena za svaki započeti dan na parkingu sa tolerancijom od 2h u odnosu na ponoć je fiksna i iznosi 250 RSD. Ako parkirate vozilo posle 22:00h, taj dan ne ulazi u obračun, odnosno ako završite parkiranje do 02:00h, započeti dan takođe ne ulazi u obračun.

Po dogovoru

U slučaju da imate neki poseban zahtev ili želite da parkirate više automobila na našem parkingu u slučaju grupnih putovanja ili su Vam na kraju krejeva potrebne atipične parking usluge, kontaktirajte nas i naš tim zadužen za rezervacije će pokušati da odgovori na sve Vaše zahteve.

Kako parking usluga funkcioniše?

Pre putovanja, potrebno je da rezervišete parking mesto popunjavanjem online formulara ili slanjem email poruke na našu email adresu, odnosno telefonskim pozivom (WhatsApp, Viber). Kada stignete na lokaciju parkinga neposredno pred put (ostavite vremena za check-in i ukrcavanje), vrlo ljubazni radnici sa parkinga će Vas njihovim vozilom prevesti do željenog terminala na aerodromu, a parking usluge Vam ostaju na raspolaganju 366 dana godišnje, 24 sata dnevno.

Prilikom razervacije ostavljate broj povratnog leta kako bi isti ti ljubazni i vredni radnici znali kada da dođu i prevezu Vas do vašeg automobila. Za svaki slučaj, sa njima ćete razmeniti SMS poruku nakon sletanja, kako biste potvrdili da ste stigli i poslali informacije o gužvi na pasoškoj kontroli te se dogovorili na kom terminalu ćete se naći. Ovako pojednostavljenom procedurom, povratak do Vašeg automobila je isto tako brz i lak.